domingo, 10 de febrero de 2013

Ja tenim pàgina a Facebook, des de la que us tindrem informats de totes les novetats i notícies. www.facebook.com/melmeladeseltupinetdelavalldeboi.
Els productes artesans i de qualitat de l´Alta Ribagorça arriben a Barcelona Els productes artesans i de qualitat de l´Alta Ribagorça arriben a Barcelona Del 8 de febrer al 9 de març els productes artesans i de qualitat de l´Alta Ribagorça estaran disponibles a El Corte Inglés del Diagonal a Barcelona L’acció forma part d’una campanya de promoció i venda dels productes agroalimentaris de qualitat de Catalunya, organitzada per El Corte Inglés i el Consell Comarcal del Priorat, que tindrà lloc a El Corte Inglés del Diagonal amb l’objectiu de presentar i donar a conèixer els productes artesanals i amb distintius d’origen i qualitat del país. La comarca de L´Alta Ribagorça serà representada per 10 empreses, amb els productes més típics de la nostra comarca: formatges d’ovella , melmelades, bolets, mel, galetes, pastissos del romànic, xolís, secallona, patés etc..

domingo, 12 de febrero de 2012

Productors Agroalimentaris

Aquesta setmana hem tornat a trobar-nos els productors agroalimentaris i representants del Consell Comarcal de la nostra comarca per tal de continuar treballant amb el projecte de la Marca Comarcal.

viernes, 14 de octubre de 2011

Per si vau veure el programa Racons a TV2, d´ahir dijous, us posem l´enllaç...



http://www.rtve.es/alacarta/videos/racons/racons-vall-boi/1208095/

martes, 19 de octubre de 2010


PROCÉS el.laboració MELMELADA de POMES






Continuarà...







POMES DE LLESP

Aquesta setmana em començat a experimentar amb les pomes del prat de Farré de Llesp.

Xavi es va presentar a Barruera amb unes caixes de pomes de diferents varietats que havia recollit a la seva finca, en primera instància...a l´arbre encara en queden algunes....

És una finca experimental plantada per la Ribagorça Romànica amb diferents varietats de pomes i de peres.

Vam provar d´el.laborar dues varietats diferents, la gala i un tipus similar a la Fuji.

Totes dues són diferents en quant a textura i sabor...però BONÍSSIMES...




viernes, 16 de abril de 2010


PRIMAVERA.

Aviat vindrà la Flor de Xicoia...

És una de les nostres Estrelles !

Us mantindrem informats/des.